Skip to content

Waarom lockpicking legaal is

januari 28, 2015

Lockpick is een nog redelijk nieuw fenomeen. De mentaliteit van lockpickers bestaat natuurlijk al sinds dat er sloten zijn. Maar sinds begin deze eeuw is lockpicking echt een eigen beweging geworden. Waarbij duidelijk het verschil naar voren komt tussen lockpickers en slotenmakers.

Lockpickers zijn altijd nieuwsgierig naar sloten en altijd de grenzen aan het verkennen. Zonder de mentaliteit van lockpickers waren sloten er nooit geweest. De vrije ontwikkeling van lockpickers is daarom ook een goede ontwikkeling omdat we zo een helderder beeld krijgen van wat er nou veilig is en wat niet. Ontzettend veel mensen nemen namelijk sloten gewoon voor lief en zijn zich niet bewust van de waarde van sloten. Ze beseffen zich niet hoe essentieel onderdeel sloten van onze maatschappij zijn geworden.

De term locksport werd door lock picking liefhebbers aangenomen als een manier om te differentiëren wat ze doen van slotenmakers , alsmede van degenen die ervoor kiezen om sloten voor misdadige doeleinden te plukken. Vanaf het begin van 2005 , was de term gesuggereerd , maar niet op grote schaal aangenomen . De oprichting van de sport groep Locksport International in juli 2005 opgericht door Josh Nekrep , Kim Bohnet en Devon McDormand van lockpicken , geholpen om de term binnen de gemeenschap stollen , en vandaag de term wordt op grote schaal in Noord-Amerika goedgekeurd door degenen die oefenen het vaartuig voor het plezier en sport .

Advertenties

From → lockpicken

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: